RSS

събота, 25 юни 2011 г.

Детска покана за рожден ден

Ако ме попитате какво правих преди две седмици по това време, ще ви кажа - правих покани. Покани ли?! Какви, за кого?! Но по-добре е да ви покажа, така, че който няма търпение, може да пристъпи направо към снимковия материал :)
Всъщност това е и първата ми истинска поръчка. Толкова много се вдъхнових и заредих с енергия, че успях да се вместя в краткият срок :) Поръчката дойде от бивша моя колежка, с която учихме магистратура. Омръзнало й от еднотипните покани, които се предлагали и решила да се обърне към мен. Излишно е да казвам, че много се зарадвах, че е харесала това, което правя и е решила да ми се довери. Нямаше конкретни изисквания, поканите трябваше да са детски за първия рожденден на сина й. Реших да предложа два работни варианта, от които тя да си избере.
И така след като решихме какво ще правим, седнах с цветните картони и останалите аксесоари и започнах "производството". Текстът за поканите, получих от самата нея. По нейно желание направих също и папирусчета за децата.
След двудневно рязане, лепене и оформяне, всичко беше готово, опаковано и подготвено за път. А специално за малкия юнак, направих картичка (която ви показах по-рано тук).
Тук е мястото отново да благодаря за доверието на родителите, а на малкия юнак да пожелая да расте здрав, безгрижен и много игрив!

Поканите .....
Папирусчетата .....


2 коментара:

Анонимен каза...

Невероятни са!Поздравления!!!

Анонимен каза...

Много приятни. Свежи и оригинални! Ще се възползвам от идеята!

Публикуване на коментар

С нетърпение очаквам и чета всеки ваш коментар!
Благодаря, че се отбихте в моето пространство!