RSS

четвъртък, 23 юни 2011 г.

Детски рожден ден - Мечо Пух

"Понякога седя и си мисля, а понякога - просто си седя."
В духа на тази публикация, започвам с мисъл от Мечо Пух. Любимец на малки и големи, той е толкова наивен и в същото време мъдър, че няма как да не го обикнеш. И вярно е, че и аз понякога само си седя, но в студените януарски дни седях и творях красоти, за първия рожден ден на едно малко Слънце :)
По желание на майка й (моята приятелка,която ме накара да преоткрия себе си), направих цветя от хартия, които тя нарече пеперудки :); надпис, украсен с разцъфнали цветя и накацали пеперуди; детски шапки с Мечо Пух (които много се харесаха по вкус на децата и не приличаха на себе си, преди да успея да ги снимам) и папирусчета за малчовците с Мечо Пух.
Тържеството беше чудесно, децата се забавляваха с толкова красиви играчки, че дори им завидях :) Но и масата също беше за изпускане... Едни красиви детски сандвичи и вкусутийки се кипреха от там, в които ще си призная и аз имам малко участие. Предлагам и снимковия материал, а дали ви е харесало и на вас, може да споделите :)

Цветенцата-пеперудки, които накацаха на една от стените ...
Папирусчетата, подарък за децата или по-скоро за техните майки :), които побързаха да ги приберат, за да не бъдат унищожени :) Посланието е благодарствено, с обещанието: "...живот и здраве догодина ще се видим всички, когато ще правим повече белички, а аз ще духна две свещички." Папирусчетата бяха пъхнати в кутийки с фората на Мечо Пух, които не успях да заснема.
Ето и вече подредените цветенца ...

Специалния надпис и тези балони, които така бързо отлита нагоре, че милите деца, не могат да им се нарадва :)
А ето и малко снимки на масата, тортата и самата пожденничка с щастливите родители. В далечината на масата може да забележите шапките, но същността им не може да се разкрие от тези снимки.
Ежко - таралежко ...
Салата Часовник, която визуализира часът, в който е родена Александра
И какво е рожден ден без торта? И тя по пътя на логиката е с Мечо Пух и беше тооолкова красива и вкусна :)
А това е щастливото семейство ...
Сега е времето и от тук да им благодаря за всичко и да им пожелая да бъдат винаги здрави, толкова мили, усмихнати и обичащи се, и да не забравят, че и аз ги обичам.

1 коментара:

Дияна Георгиева каза...

Получи се чудесен рожден ден! Благодарение на теб всичко беше както го исках! Много ти благодаря и ние много те обичаме!

Публикуване на коментар

С нетърпение очаквам и чета всеки ваш коментар!
Благодаря, че се отбихте в моето пространство!