RSS

вторник, 13 септември 2011 г.

Кутийка ЗВЕЗДА

Тази кутийка изработих по поръчка на една млада дама. В началото ми каза, че иска кутийка във формата на звезда (ако може и морска). И понеже нямаше как да направя морска звезда, реших да я декорирам с морски елементи. Но се оказа, че кутийката е по повод годишнина от връзка, затова прецених, че по подходящо ще е да премина на "любовна вълна".
Странно е как хората си търсят поводи за празници... Как ни докара това еднообразие, с нетърпение да чакаме някое значимо събитие, за да празнуваме, вместо всеки ден да е един малък празник! Празниците са хубаво нещо, но трябва ли само по празници да се сещаме за хората които обичаме и на които държим?! Можем всеки ден да им показваме, колко важни всъщност са за нас - достатъчно е само да се усмихнем :)
Аз останах очарована, тъй като обикновено жените получават такъв вид сантиментални подаръци. Кутийка пълна с бонбони и пожелания - много ще ми бъде интересно да проследя, как един мъж, реагира на подобна изненада. Пожелавам им да празнуват още много годишнини все така ентусиазирани, заредени с любов и да превръщат всеки ден в празник!
Кутийката се вписва перфектно в Седмица 3 - Кутийка от играта на Hobbisimo и макар и на края ще я включа :)2 коментара:

Miss Emerald каза...

Много хубава кутийка! И различна! И наистина е добре да показваме колко важни, значими и любими са хората, близки до сърцето ни, защото нямаме цяла вечност!

Em каза...

Много оригинално хрумване! Сигурна съм, че всеки мъж би оценил дълбоко подобен подерък

Публикуване на коментар

С нетърпение очаквам и чета всеки ваш коментар!
Благодаря, че се отбихте в моето пространство!