RSS

четвъртък, 17 ноември 2011 г.

Експлоадираща кутийка с изненада

Знаех си аз, че експлоадиращите кутийки ще ми станат любими. Правя ги с такова голямо удоволствие и забавление. 
Поредната експлоадираща кутийка е за малката ми братовчедка, което вчера имаше рожден ден.  И тъй като до последно не знаех дали ще се сдобия с адрес, на който да й изпратя изненада, до последния момент бях неподготвена. Кутийката я сътворих в късните часове на ноща. Не исках в нея да присъстват тъмни тонове, напротив - исках да я направя свежа и сияеща, но изненадата, която бях подготвила да бъде в нея, определи цвета й. Бижута в моя любим, син цвят, който на нея й отива толкова много. Още като ги видях си представих как ще й стоят :) 
И така кутийката е в моя любим син цвят, а той толкова добре си пасва с кафяво. Но въпреки, че тъмните тонове присъстват, съм доволна от резултата. Мисля, че се получи една кутийка - бижу.  И понеже във вътрешността й се съдържат бижута (макар и не изработени от мен), надявам се, да успея да хвана последния влак и да я изпратя в предизвикателството на Двете Елши - Картичка с/за бижу
Кутийката ще има още две спирки :) Мър Мяу - Забавлятелсто първо "Женско царство" , нали бижутата са една от големите мании на всички жени, колкото и да имаш, никоа не са достатъчни. Следващата спирка е при Щурчо  и нехното предизвикателство послучай първия рожден ден на блога й - Усещане за празник

Представям ви моята експлоадираща, изненадваща, бижу - кутийка!

А на нашата рожденичка и от тук пожелавам - да ни е здрава, още по-усмихната, щастлива и влюбена, и се надявам да е засияла ое повече от тази изненада :)


7 коментара:

KalySto каза...

Много елегантна и с невероятно подбрани цветове! Получил се е перфрктен подарък! Благодаря, че участва в предизвикателството на Двете елши!

Deni каза...

Много красива кутийка в кутийката!Чудесно съчетани цветове!

Miss Emerald каза...

Ох, какво великолепие! Кутийката е страхотна, много добре подбрани цветове, които прекрасно се "връзват" с това разкошно бижу! Страхотно съчетание между двете! Лекичко завидях на братовчедка ти и за двете красоти, които е получила от теб!

nadi каза...

Много ми хареса комбинацията от двете кутийки, а бижуто със сигурност ще зарадва много човекът, за когото е предназначено!

*щурчо* каза...

Чудесна експлодираща утийка с прекрасни послания и пожелания и в много приятни цветове, които перфектно се допълват с красивото бижу, което си поставила в нея..
Много елегантен и ефектен подарък, което със сигурност ще донесе усещане за празник на получателя си.
Благодаря ти,че включи тази прекрасна изненада в предизвикателството по повод първата годинка на моя блог.

Veselina каза...

Прелестна кутийка, изключително стилна и нежна! Много красива и отвън и отвътре!

~Gery~ каза...

Страхотна кутийчица! :) Много личен, мил и красив подарък си приготвила за братовчедка ти! :) Щастливка е тя! :)

Радвам се, че дойде да се поЗабавляваме заедно! :)Нали ще дойдеш пак?:)

Публикуване на коментар

С нетърпение очаквам и чета всеки ваш коментар!
Благодаря, че се отбихте в моето пространство!