RSS

петък, 30 декември 2011 г.

Картичкофурийска Коледа за моето късметче

След като ви показах каква картичка получих от моята фея Цвети, ето, че дойде време и да покажа, картичката, която изпратих на моето късметче Ками, от Картичкофурийската размяна. МНого се зарадвах, че жребият изтегли да изпратя картичка, на някой, който "следя изкъсо". Веднага, щом разбрах кой ще е получателя, реших, че картичката ще бъде с изненада, т.е. Pop-up. Много обичам тези картички, създават ми повече настроение, а и моментът на изненадата е незабравим. Бяла тиха коледна картичка, изпълнена с много любов, доброта и коледна магия - това е, която изпратих. Вярно в изработката имаше недостатъци, но пък чувствата, с които я правих се надявам да компенсират малките несъвършенства. Макар и след Коледа, тя вече е при получателката си, така, че порадвайте й се и вие:
И понеже е Коледа, реших да зарадвам, Ками, с малка кутийка, във вид на подаръче, в което с аромат на канела, сложих едно коледно късметче-пожелание:
Картичката, ще включа в няколко предизвикателства:
Хобисимо - Игра 2: Моята Коледа II
Двете елши - Коледен конкурс
Мър Мяу - Забавлятелство Второ: Коледа, та дрънка
Divas by Design Chalenge - #17, Merry Christmas
Dream Valley Challenge - #22, Christmas


3 коментара:

kami_bonbona каза...

Ето я моята картичка :))) Прекрасна е и вълшебна, толкова "лъскава" а пожеланията са повече от прекрасни.Благодаря ти още веднъж за изненадката Кате :)

Albena Weibel каза...

Картичкат е наистина прекрасна! Много креативна фантазия и топлина има в нея ! Комплимент!
Весело посрещане на Новата година!

Katya Kovacheva каза...

Благодаря ви момичета! Ками, радвам се, че успяй д те зарадвам; Албена, благодаря и на теб :) Весело посрещане на 2012 и на вас, пожелания за много късмет и любов през Новата Година!

Публикуване на коментар

С нетърпение очаквам и чета всеки ваш коментар!
Благодаря, че се отбихте в моето пространство!