RSS

неделя, 1 януари 2012 г.

Ново начало

Сега е моментът да променим в живота си това, което не ни харесва. Винаги влизаме в новата година с очакване, че нещо страхотно ще ни се случи, но понякога не правим нищо, за да стане то реалност.
В края на всяка година правим равносметка на това, което ни се е случило и което сме постигнали. А когато стрелките на часовника се съберат в една, в дванайстия час, си пожелаваме онава съкровено желание, което толкова силно искаме да ни се случи. Сега е времето, да направим планове за предстоящата година, да се оттървем от ненужните вещи и хора в живота ни, да преосмислим взаимоотношенията си, да подредим приоритетите си, да погледнем назад в годините, но не със съжаление, а да благодарим за всеки един миг, който по един или друг начин ни е дарил с мъдрост и да продължим с увереност и вяра напред.
Сега е моментът, да отворим сърцата си и да станем по-добри, да започнем с нови дела, да използваме умовете си и да дадем всичко от себе си, за да постигнем "късметите", които ни се паднаха от новогодишната баница.
Сега е момента, да си пожелаем, през цялата година да вали порой от щастие, да натрупа здраве, да не се стопява надеждата, да изгрее вярата и да ни топли любовта!

И днешната ми картичка е свързана с едно ново начало... Какво по-хубаво начало от един нов живот! Една толкова щастлива новина, която може да  направи денят ти по-светъл, а теб самия да те накара да полетиш. С толкова много емоции, не можах да се сдържа и набързо направих една свежа бебешка картичка.

И като за начало на новата година, ще я включа в:
The Crazy Challenge - #99, Bears
Party Time Tuesdays - #49, Something New

Whimsy Inspirations challenges
- #20, New Beginnings
CraftyJC Challenge - #13, Something New

Digi Doodle Shop's Challenge
- #89, New Beginnings


 

11 коментара:

*щурчо* каза...

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА,Кате!
Наистина е време за равносметка и начертаване на нови планове и още мечти..Пожелавам ти една още по-успешна и още по-красива 2012 година - нестихващо творческо вдъхновение и достатъчно време за реализация на креативните ти проекти!
Наздраве!

Stampalicious каза...

this is very cute, love the nice pastel colours, thank you for joining our challenge at Digi Doodle Shop this week, hugs, martina

Dr Sonia S V каза...

How sweet this is!!
Cheers from Bangalore, India
Sonia
cardsandschoolprojects.blogspot.com

Tammy каза...

Sweet, sweet card! Love the baby bottle background. Thanks for joining the challenge at Digi Doodle Shop.

Cely каза...

Love this shaped card! And the ribbon is the perfect touch. Please don't forget to add PTT's badge to your side bar if you want to be considered for the prizes. Thanks for playing with us at PTT!

~Cely
PTT DT member

Danie May каза...

What a wonderful baby card. The image is adorable and I love the bottle shape. Thanks so much for joining us at Party Time Tuesdays this week. Don't forget as Cely has mentioned you need the PTT Logo on your sidebar to be eligble to win.

Danie - PTT Design Team

Pritesh Ananth Krishnan каза...

Such a CUTE idea! A baby bottle card! Good luck with the Crafty JC challenge

Pritesh (Guest designer)

Avni каза...

This is so cute! Thanks for joining at craft JC challenge!

ahlers5 каза...

Wonderful idea-shaping the card like a bottle.. Thanks so much for joining us at DDSC.
Diane

Julie каза...

So adorable. Thanks for joining us at Digi Doodle Shop's Challenges
Hugs,
julie

Annemaritta каза...

Thank you so much for joining our challenge #89 New Beginnings at Digi Doodle Shop's Best. :)

Hope to see you again very soon.

I like your creation, very simple and cute.

Публикуване на коментар

С нетърпение очаквам и чета всеки ваш коментар!
Благодаря, че се отбихте в моето пространство!