RSS

неделя, 15 януари 2012 г.

Любов

С началото на 2012, ме обзе някакво Валентинско настроение. Може би защото ми омръзна всеки път в последния момент да майсторя нещо, не знам защо, но реших, че ми се правят картички, които изразяват любов! Да не помислите сега, че ще ви покажа дузина картички, на тема любов :) Само една е и с нея поставям началото на годината. Посланието, което отправям към всички вас, е да се огледате и да почувствате - любовта - тя е във въздуха, във всяка въздишка, във всеки поглед, навсякъде около нас.
И може да е малко егоистично, но на себе си пожелавам, тази година около мен да има повече любов - такава, която да получавам, и такава, която да раздавам!
 
Няма да пропусна възможността, да ви поздравя с хубавата песничка - нека ви зареди с много настроение, широки усмивки и необяснима любов!


Ще включа картичката в следните предизвикателства:
Challenge #3- Love Is In The Air+Color Pink"

Dream Valley Challenges - Challenge #23, Anything Goes
Deep Ocean Challenge - Challenge #16, Lot of White

4 коментара:

Esi каза...

Картичката ти е много красива и нежна, поздравления!

*щурчо* каза...

Чудесно послание ..Пожелавам ти много, много лщбов и топлина, които да стоплят сърцето ти и да топлят сърцата на хората около теб. Чудесно послание..

Miss Emerald каза...

Кате, картичката е много хубава и прекрасно пресъздава това, че любовта е навсякъде около нас! Само трябва малко да поспрем от забързаното ежедневие и да я открием, защото тя е там някъде и ни очаква! Поспри и твоето желание си сбъдни! Много истинска любов ти пожелавам!

coops каза...

gorgeous card.i love all the sweet hearts :D
thanks for joining us this week at PFP :D

xx coops xx

Публикуване на коментар

С нетърпение очаквам и чета всеки ваш коментар!
Благодаря, че се отбихте в моето пространство!