RSS

вторник, 14 февруари 2012 г.

Наградки - изненадки

Малко се изгубих напоследък, но днес минавам набързичко, да се похваля :)
Миналата седмица започна и завърши с подаръци. И което е още по-вълнуващо, този път подаръците бяха за мен :)
В Понеделник, докато се чудих кое по-напред да хвана, от затрупаното си бюро, дойде един прекрасен плик. Още като видях печатчето на плика, разбрах, че е от Еси и започнах да си представям, какво ли ще и ма вътре :) За тези, които не знаят, от първата блого-годоинка на Еси, без дори да подозирам, жребият беше избрал мен да получа подарък :)
Веднага след като се прибрах вкъщи отворих плика и от там изкочиха едни разкошотии, истинско богатство. А Еси, каза, че подаръчето е скромно. Каква скромност, то си е истинско богатство! Едни страхотни дизайнерски хартии, тооолкова ме впечатлиха, че не знам, дали ще се престраша да ги използвам. Естествено на снимката, няма как да оцените тяхната красота, но уверявам ви - уникални са. Освен тях, много красиви елементи, няколко дигитални печатчета, панделки, едни птички, които с удоволствие ще чуя как пеят, малко перлички и календарчета. Ей, сега най-накрая, ще си направя календарче!
Еси , благодаря, благодаря, за това богатство и за прекрасните емоции, които изпитах!
В края на седмицата, най-накрая успяхме да се срещнем с Мая от Работилница фантазия и да си получа наградата, която Картичкофурии ми присъдиха. Нещата, които си изпрах от работилничката на Мая, са такива, каквито липсват сред моите материали ::) Попълних колекцията си от капчици роса и перли, релефни картончета, летящи пеперуди и нали е пролет, обогатих се и от към цветя :) И понеже Картичкофурии са щедри, подарък от тях бяха едни невероятно красиви, ръчни хартии. Наистина са уникални!
Картичкофурии, още веднъж ви благодаря, за страхотната награда и за това, че ви има!
И пак предната седмица, съвсем случайно се сдобих с една сладка кутийка, за перли и цветя, но ще ви я покажа по-нататък :)
Успешна и приятна седмица, ви желая!

4 коментара:

isi каза...

Браво,да ги ползваш със здраве и да измайсториш чудесни картички! А Еси наистина е много скромна и много благородна !

kami_bonbona каза...

Еха колко много подаръци, със здраве да си ги ползваш, всичко е супер!

Esi каза...

Кате, много се радвам, че подаръчето ти е харесало. Сигурна съм, че ще сътвориш прекрасни картички. Печатчетата не са дигитални, двете са на Papermania - Купища любов, а третото е подарък към списанието Docrafts Creativity.

Albena Weibel каза...

Кате, честити наградки и подаръчета! Ти ги заслужаваш! Прекрасни неща си получила и.... ти желая да ги използуваш с много здраве и любов!!!
Нека следващата седмица е много хармонична и щастлива за теб!!! Прегръщам те!!!

Публикуване на коментар

С нетърпение очаквам и чета всеки ваш коментар!
Благодаря, че се отбихте в моето пространство!