RSS

неделя, 25 март 2012 г.

Детскa поканa за рожден ден

Напоследък поканите станаха неразделна част към всеки празник, всяко събитие в нашия живот. Понякога се замислям дали това е мода или просто хората искат да бъдат оригинални. За мен лично, това е уважение към госите, които ще поканиш и заявка, за един наистина достоен празник. Дори и най-обикновеното събитие, може да стане по-празнично с една покана поднесена с усмивка, в тона на празника. Така че, аз съм за поканите - без значение, дали са за рожден ден, сватба, кръщене или някакво социално събитие - много по-трогателно е да получиш истинска покана.
Поканите, които днес ще ви покажа, правих почти преди два месеца, по поръчка на моя позната. Поводът е първият рожден ден, на дъщеричката й - Дария. Изискването, беше да бъдат в лилаво и зелено, тъй като и тортата щеше да е такава; на тях да има единичка и да бъдат на достъпна цена. И така след като помислих малко, се спрях на един весел и по детски чист вариант. Формата на поканите е квадратна и мисля, че въртележката, придава много свежо и радостно настроение. Текстът на поканиете е изцяло по идея на майката - Таня. 
Имах известно притеснение, дали ще присигнат навреме , тъй като изпращането им съвпадна с големите наводнения в Южна България, но за щастие пристигнаха точно навреме. В крайна сметка, поканите са харесани и са донесли усмивки на получателите си.

 Тане, благодаря ти за доверието, което ми гласува, надявам, се че съм оправдала очакванията ти и празникът е бил страхотен!
Желая ви здраве и много детски грейнали очи!

0 коментара:

Публикуване на коментар

С нетърпение очаквам и чета всеки ваш коментар!
Благодаря, че се отбихте в моето пространство!