RSS

сряда, 25 април 2012 г.

Картичка за юбилей

Да си призная, картичката ми беше поръчана, доста по-рано от повода и аз реших, че имам достатъчно време, да я измисля и направя. И понеже държа картичките, които правя да се харесат и да развълнуват получателите си, се опитах да разбера какви са предпочитанията на получателката. Любимите цветове на дамата, за която е предназначена картичката, са синьо и зелено в меки пастелни тоновене, а другото, което харесвала много са пролетни цветя. Това ми даде някаква яснота, прецених, че картичката трябва да бъде нежна и да загатва за мъдростта.
Тук най-накрая използвах една от дизайнерските хартии, които получих от Еси. Тя е толкова красива, с брокатен и релефен ефект (който не личи много от снимките), че досега сърце не ми даваше да я използвам :) Наскоро, си бях купила, от Слънчоглед, едни прекрасни релефни картони в цвят шампанско и ето, че и те намериха място на картичката. Останалото, са свежи цветя и една нежна панделка, за повече разкош. Нарочно реших да не слагам цифри с годините, защото не всички го възприемат добре. Надписът също отпадна, тъй като много ми хареса как релефния картон изпълва празното място.
Картичката вече е предадена, дори и подарена на юбилярката. А отзивите от поръчителката : "Кате, картичката беше точно в десятката, Мариана изключително много се трогна. Много ти благодаря за старанието! Жестока си!!! :)))"                 
Няма как, да не изпитвам огромно удоволствие и щастие, от това, което правя, след такова признание!
Остава да пожелая на юбилярката /Марияна/, да бъде здрава и да открива щастието в малките неща!
А на вас остава да покажа картичката:Картичката отговаря на рецептата на таз седмичното предизвикателство на Картичкофурии, така, че ще я включа там. А освен при тях, с нея искам да поздравя и Светлето - Sunshine Fantasy, за първата й блого годинка.

4 коментара:

Miss Emerald каза...

Кате, наистина много нежни цветенца, които носят много пролетно настроение, а хартиите са наистина великолепни и придават една ефирна тържественост, точно като за повода!

Svetla * каза...

Прекрасна и нежна картичка ! Благодаря за пожеланията , които си ми написала :) Няма значение , че си изпуснала срока , ще те включа в списъка под номер 18 ! :)

Borqna каза...

Картичката наистина е много красива! Поздравления!
Желая ти успех в предизвикателствата!

Krissbal каза...

Нежна, прекрасна картичка!
Благодаря за участието в моето предизивкателство в Картичкофурии.

Публикуване на коментар

С нетърпение очаквам и чета всеки ваш коментар!
Благодаря, че се отбихте в моето пространство!