RSS

вторник, 10 април 2012 г.

Kate Land на една годинка

Здравейте приятели!
Днес е един по-различен ден, защото моят блог, днес става на една годинка. Точно преди година на днешния ден, изпълнена със смесени чувства и доза съмнение, поставих Началото, с първата си публикация. Пристъпвах с бавни крачки, като току що проходащо дете; държах се за по-опитните; учех се... и продължавам да го правя, днес. 
За тази една година направих 84 публикации, вдъхнових 46 последователи, привлякох 15 083 посетители, прочетох 363 ваши коментара. Но какво значение имат цифрите, по-голямото признание е усещането, че има хора, на които им харесва моето местенце - такива, които отделят от ценното си време, за да споделят усмивка или добра дума; такива, които минават от тук, за да почерпят вдъхновение или да усетят малко спокойствие и красота; такива, които случайно са попаднали тук и понякога се връщат. 
За тази една година открих много прекрасни места; намерих нови, макар и виртуални приятели; спечелих признателността и доверието на други... Но най-ценното, което спечелих са емоциите! Онези, истински и неподправени емоции, които всеки път виждах в лицата на хората, когато говореха за Kate Land; за нещата, които са видели тук и са им направили впечатление; за нещата, които са получили...
Точно на тези хора, днес искам да благодаря! 

Благодаря ви, за доверието, което ми гласувахте; 
за огромната подкрепа и насърчителните думи; 
за признателността и за високата оценка! 
Искрящите ви погледи, треперещите ви пръсти, 
неописуемо щастливите усмивки, 
които виждам по лицата ви всеки път, 
ме карат да се чувствам жива!  
 За такива мигове, си струва да се живее!


И тъй като това е празник на блога, точно това е подходящият момент, да ви разкажа историята на неговото създаване.
Много отдавна исках да създам място, където да отделям важните за мен неща; в което да споделям това, което ме вълнува; където да разказвам, за моите емоции, да споделям моите впечатления и да показвам света така, както аз го виждам. И още със самата идея, знаех как ще го нарека - Kate Land /Страната на Кейт/, защото е отражение на самата мен. В моята страна има
много реализъм, много перфектционизъм, много вяра, много надежда, много мечти, много чувства, много емоции, много красота, много цветове и Слънце.
Идеята на този блог е, да бъде уютно и приятно място за всеки, решил да се отбие тук; да не създава напрежение, а само отмора, да бъде изпъсрено с цветове и да оставя едно усещане, че освен всичко друго, в живота има и истински неща.
И въпреки, че не съм успяла да споделя всичко, което ме вълнува, се надявам, в следващата година да имам възможността да го направя. Иска ми се да вярвам, че през тази една година, посещавайки това място, сте изпитали удовлетворение, изпълненост и истинска емоция. Това може и да не е най-съвършеното място, но е истинско :)

На всички вас, приятели, желая да сте здрави, 
да сте удовлетворени от живота, да бъдете окрилени от любов 
и да сте щастиливи с това, което имате!
И не забравяйте, че чудесата не са необикновени неща, 
просто трябва да се огледаме наоколо и ще видим хиляди!


10 коментара:

Силва каза...

Честита първа блог годинка на Kate Land! Пожелавам ти още дълги години да имаш вдъхновението да поддържаш приказното кътче, да ни радваш с публикациите в него и да усмихваш деня ни :)

Krissbal каза...

Честита блого-годинка!
Пожелавам ти много вдъхновение,прекрасни емоции и удовлетворение от красотата, която създаваш!

isi каза...

Честита първа годинка!! Много творчески успехи, да радваш всички около теб с прекрасните творения .Продължавай в същия дух!

kami_bonbona каза...

Кате честит празник, желая ти всичко най-хубаво и продължавай все така да ни радваш :))) Прегръдки!

Missy каза...

Честита първа годинка Кейт! Пожелавам ти много повече време за това прекрасно място, защото знам, че имаш страшно много идеи, емоции, преживяваниея и още хиляди красиви неща, която да споделиш с нас !
Бъди жива и здрава, и продължавай да твориш прекрасни неща !

Valchen каза...

Честита първа годинка! Да продължаваш да твориш красоти и да ни ги показваш в твоето цветно местенце!

Ani каза...

Честита първа годишнина на блога ти! Пожелавам ти повече време за любимото хоби и да продължаваш да твориш красоти!

Katya Kovacheva каза...

Момичета, благодаря ви за прекрасните пожелания!

Dani каза...

Честита годинка на блога ти и от мен! Честито на теб, за това че си се грижила за това бебче цяла година! Пожелавам ти творческо развитие и много свободно време за твоето любимо занимание! Да направиш още много хора щастливи с вълшебствата, които създаваш и да не спираш да усмихваш нас, които надникваме тук от време на време :)
Поздави и Весел Великден!

Мария каза...

Честит рожден ден! Мила Кате, бъди здрава и продължавай да твориш, да раздаваш красота и радост на всички, които ценят дребните радости в живота. Желая ти много приятели, почитатели и последователи.Бъди щастлива със сътвореното и дерзай!

Публикуване на коментар

С нетърпение очаквам и чета всеки ваш коментар!
Благодаря, че се отбихте в моето пространство!