RSS

сряда, 23 май 2012 г.

Moleskine и скрапбук странички за Краси

Липсвах ли на някой?
Скоро не съм се появявала :) Имах малък творчески застой или по-скоро тчорческа пролетна умора, но имам и доста неща които да показвам. Надявам се, през почивните дни да намеря достатъчно време, за да ви ги покажа, а сега към същността на тази публикация!

Ето, че подобаващо закъснях с изпращането на страничките, по повод играта, която Краси организира по случай годинката, от създаването на нейната първа картичка. Чак днес успях да изпратя странички, но се успокоявам, че бележника е при нея и беззначение кога ще ги получи, ще може да ги залепи в него. Цялата идея ми допада тооолкова много, че ми идва и аз да разходя един такъв тефтер из страната :) Уникално е да видиш толкова много емоции и красота събрани на едно място, къдеот всякастраничка говори!
Какво да кажа за моите странички, този път нямах точно установена концепция какво ще представляват. Оказа се, че трябва да се справям с останалите ми налични материали, та затова избрах розовия цвят. Реших да бъдат по-изчистени и семпли, но и да носят послание. И нека всеки сам за себе си да открие красотата в тези на вид обикновени странички!
Краси, на теб желя още много години, през които да сътворяваш все по-красиви и зашеметяващи картички и да не се отказваш от нещата, които ти дават свобода!

2 коментара:

Miss Emerald каза...

Радвам се, че се появи и то с толкова нежни странички, които прекрасно ще допълнят бележника на Краси!

*щурчо* каза...

Kате, страничките ти са тооолкова нежни..Изчистени, а казват толкова много неща. Много, много ми харесват.
Наистина е невероятно преживяване да държа в ръка вашите красиви творения, правени с толкова трепет и вълнение.
Радвам се,че направих точно такава игра и се надявам да не спре до тук..

Публикуване на коментар

С нетърпение очаквам и чета всеки ваш коментар!
Благодаря, че се отбихте в моето пространство!