RSS

понеделник, 28 януари 2013 г.

Предай нататък - подаръци, част 2

Време е да ви покажа втората част от подаръците, по инициативата Предай нататък 2012. Момичетата отдавна са си ги получили. За съжаление, в бързината не помислих за по-надеждна опаковка, разчитайки че български пощи биха били внимателни и резултатът е, че две от момичетата останаха разочаровани. Рамките са били счупени на две :( Мен пък ме хвана яд на себе си, че не опаковах всичко по-добре, но това да ми е за урок.
Иначе всички сътворих с толкова много любов и внимание и се постарах и рамките, и картичките, да са индивидуални за всяко едно от момичетата. Удоволствие беше за мен, да се включа в тази инициатива - хубаво е да подариш частица от себе си и да видиш усмивка, предизвикана от теб :)
За момичетата, които останаха малко разочаровани, ще се постарая да се реванширам, в най-скоро време и да ви усмихна подобаващо :)

А вие, ако все още не сте се включили в тази прекрасна и зареждаща инициатива, може да го направите при мен :) С удоволствие, ще ви зарадвам!

Комплект ръчно декорирана рамка за снимка и картичка, за Валя
 Картичката
Рамката за снимка
Това е комплекта, който подготвих за Тони. Тъй като тя и Диди се включиха в играта по-късно, реших, техните рамки да са на коледна тематика.
Картичката
Рамката за снимка
 
Ето и комплекта ръчно декорирана рамка за снимка и картичка, изработен специално за Диди.
Картичката
Рамката за снимка
 Желая ви усмихната и изпълнена с положителни емоции седмица!

1 коментара:

Em каза...

Много красиви подаръчета си измайсторила! Браво!

Гуш
Ем

Публикуване на коментар

С нетърпение очаквам и чета всеки ваш коментар!
Благодаря, че се отбихте в моето пространство!