RSS

събота, 12 януари 2013 г.

Pay it forward 2013

Здравейте, приятелчета!
Ето, че изпратихме 2012, която мина набързо, осея живота ни със шарени събития и като се почуства стара отлетя. Посрещнавме новата 2013 със шум и веселие, радостни събития и приятни емоции. Нека да ни е честита, да ни носи много здраве, доброта в сърцата и усмивки на лицата!

Миналата година с голям ентусиазъм за първи път се включих в инициативата Pay it forward. Макар и в последните дни на годината, успях да приключа с подаръците, за хората, които се записаха при мен. Взех си поука, че всичко което пращам, трябва да е добре опаковано, за да стигне непокътнато. Уви, успях да зарадвaм част от момичетата, а на тези, които се разочароваха от несъвършения вид на подаръците, ще се реванширам, надявам се скоро :)
Мисля, че тази инициатива е прекрасна, затова с удоволствие се включих и тази година, при Нушка :)
За тези, които не са запознати с условията, ще поясня :) Първите 5 човека, коментирали под този пост, ще бъдат зарадвани с нещо ръчно изработено от мен, специално за тях. Те от своя страна, трявба да направят подобна публикация в блога си и да зарадват още 5 човека и т.н. Както се казва: "Колкото повече, толкова повече." Нека има радост и усмивки!

ПП. Не можах да издържа и се записах и при Делянка, така, че сега трябва да зарадвам 10 от вас. Смело коментирайте, а аз ще се постарая бързо да творя, за да не ви карам да чакате :)

0 коментара:

Публикуване на коментар

С нетърпение очаквам и чета всеки ваш коментар!
Благодаря, че се отбихте в моето пространство!