RSS

четвъртък, 30 януари 2014 г.

Цветна феерия

Навън е -7 градуса, вятърът фучи и подмества многобройните заблудени снежинки. Нямам никакви намерения, да се подчинявам на времето... и  възнамерявам да продължа да внасям пролетно настроение в дните ви. Няма да крия - не, че не обичам зимата, напротив... Всеки сезон има своето очарование, а аз успявам да го откривам и да се радвам на дребните му красоти. Нямам нищо против снега, зимата и ледените висулки, стига да съм барикадирана някъде далече в планината и наблизо да има топла къща, камина и добра компания... Но когато трябва да си проправям, рано сутрин, път през непочистените тротоари и улици и да се пързалям по заледените преспи; когато виждам, че машините системно обикалят улиците без да подместват и една снежинка от улицата... и когато си помисля, че тротоарът няма да бъде разчистен докато не напече няколко дни красиво пролетно слънчице... е тогава вече зимата не ми харесва. Прибера ли се у дома ми става уютно и комфортно и се наслаждавам на трупащия сняг. Красиво е..., не мога да си изкривя душата как заледените клони и коли ме изпълниха, почувствах се като в "Замръзналото кралство"...вълшебна приказка!
Приказка, но зимна... Сега ще ви разкажа една цветна и ухаеща на пролет приказка. Героите в нея са създадени по поръчение на една дама, която работи в студио за красота Scream.Отивайки преди година за поредната процедура при нея, тя ме попита мога ли да й направя някакви пликове/картички, в които да слага подаръчни ваучери. Приех идеята ентусиазирана, нямах ограничение за цветовете, нито за начина, по който да изглеждат. Първоначално заложих на лилавото (както често правя). Направих три модела в лилавата гама (останалите два ще ви покажа по-нататък). Тя хареса този и си пожела да го направя и в други цветове, за да има за всеки вкус. 

И така се получи една феерия от цветове. Вече можете да видите и мини пликовете, а салона го препоръчвам. Не знам за другите услуги, но козметичката е изпитана и е много добра :)
Успешен и цветен ден!0 коментара:

Публикуване на коментар

С нетърпение очаквам и чета всеки ваш коментар!
Благодаря, че се отбихте в моето пространство!