RSS

четвъртък, 27 август 2015 г.

Калинки

Завръщам се след кратка пауза с обещаната публикация...
Казах ви, че предната не е случайна и ако сте успели да откриете скрития смисъл, вече се досещате, че ще ви накацат езброй калинки... , ей, така - за късмет и за да ви стане по-веселко :)

Тези калинки украсиха втория рожден ден на разкошотията!
Излишно е да казвам с каква огромна любов ги прави и как изкарах няколко безсънни нощи, за да се получат... Вярно, че не всичко се получи съвършено, но все по-трудно ми е да надбягам времето. И въпреки, че постоянно се гоним, аз все тичам след него... Но оценявайки моментите, разбирам, че съвършенство има и то в нейните очи, в нейният глас, в нейната прекрасна усмивка. За нея светът е съвършен, затова гледам през нейните очи и виждам всичко съвършено!
Темата на рожденния ден бе Калинки. Започнахме с поканите, месец преди рожденния ден. Бързо ги оформих във формата на калинка, измислих най-буболечестия текст (доста по-рано), добавих точки и ето ги готови.

 
Малко след Коледа, продължих с останалата част от украсата - шапки за момченцата и коронки за момиченцата.
 
 
След тях, дойде ред на пръстенчета за салфетките и сламките ...
 
 
 

И най-накрая тортата.... Всъщност тортата от картон :) Нямаше как, да не направя такава, предвид голямото вълнение и светещите очи на разкошотията, когато правихме подобна торта за една по-голяма нейна приятелка. 
Да, в тортата се забелязва мъничко несъвършенство, но пък нека ми е за урок... Започна ли да правя нещо, да не го оставям за друг път, а да го завършвам :) Ето тук ще видите и цялостната подредба на масата...
 
 
За съжаление, не успявам да намеря снимка и на главната героиня в събитието, облечена като калинка, но ви уверявам, че всичко беше в тон.
За сметка на това, ви показвам официалната торта, с която се почерпихме.
 

1 коментара:

Katya Kovacheva каза...

Разкошно... Едва ли има друга леля да прави толкова неща за племенницата си.

Публикуване на коментар

С нетърпение очаквам и чета всеки ваш коментар!
Благодаря, че се отбихте в моето пространство!