RSS

събота, 29 август 2015 г.

Да живееш е толкова изумително

Време е за нещо лежерно, в прекрасния слънчев уикенд, който настъпи.
Вие добре ли се чувствате?....Аз, се чувствам страхотно! 
Денят е прекрасен - спокоен и тих; разполагам с цялото време да правя това, което ми харесва  и го правя. Искам да ви заредя с позитиво настроение. Напоследък отвсякъде чувам как лятото си отивало... ама защо да го пускаме? Лятото не идва и не си отива - то е в нас. Лято е, през цялата година! Едни го носим вътре в сърцата си, а от другия край на земята има лято, вечно лято... Светът е голям, а ние имаме свободата да бъдем където поискаме. Не вярвате ли?...Може да опитате. Освободете се от негативните мисли и погледнете света през веселите розови очила; почувствайте се отново деца и си позволете да изпитате истинско щастие; освободете се от границите, които сами си поствяте и да полетете... Защото всичко идва от силата на мисълта! Ако днес сте станали с мисълта, че денят ще бъде ужасен - натоваре с куп задължения и трудности, то не очаквайте да бъде по-различен. И не се чудете защо десетките хора, с които се разминавате си подсвиркат безгрижно, припяват си и се усмихват щастливо. Вместо това, утре се събудете с мисълта: "Това ще бъде най-прекрасния ден!" и му позволете да бъде! Животът, денят, работата, човешките отношения..., всичко е толкова прекрасно, колкото ние пожелаем... Все още ли искате вечно лято? Има те го, само не гопропилявайте! Изживейте го с целиата топлина и слънчев блясък и му се наслаждавайте с усмивка. Животът е един - не го пропилявайте с лоша храна, немръщени хора и негативни мисли; радвайте му се сега! Защото, "Да живееш е толкова изумително. Не ти остава време за нищо друго." (Емили Дикинсън). А на вас оставали ви време за нещо друго?

Това, което ще ви покажа, също е в тон със слънчевото настроение. Един комплект от картичка и брошка, създаден специално за една усмихната и преливаща от позитивизъм дама, която много му се зарадва.

 
 
 

1 коментара:

Мария каза...

Прекрасен подарък, Кате. И не само правиш изумителни неща, а и ги подплатяваш с толкова хубави думи. Удоволствие е за мен да разглеждам и чета блога ти. Благодаря ти и продължавай все така.

Публикуване на коментар

С нетърпение очаквам и чета всеки ваш коментар!
Благодаря, че се отбихте в моето пространство!