RSS

петък, 24 юни 2016 г.

АРТ събития по черноморието

Добро петъчно утро, приятели! Днес ще насоча вниманието ви към АРТ събитията този уикенд, по Черноморието. Ако тази Събота и Неделя сте в Бургас или региона, то не пропускайте I Love Handmade Арт Базар Неделна Пауза. Той се провежда всеки последен уикенд от месеца на площада до Часовника. И двата дни от 10 до 21 часа, ще можете да се насладите на творенията и красотите, които са ви подготвили авторите от Бургас и региона.
В случай, че лятото ви отведе във Варна, то ще имате шанса да се порадвате на цели три АРТ събития. В Събота, дори и да не обичате да ходите по молове, посетете МОЛ Варна, ниво -2. Там между 11 и 16 часа, в АРТ зоната на Фермерския пазар, ви очакват красивите творения на талантливи автори от града. Също така, ще имате възможност да включите Вашето дете в детска работилничка "Направи си сам" и да му помогнете да развие въобръжението си и да си направи играчка.
А в Неделя, по път за плажа, минете през двора на Аквариума от 13 до 20 часа, там ще се съберат талантливи автори от Варна и региона. Ще можете да се докоснете до красивите им творения, да се вдъхновите, а ако ви е горещо да си вземете ледена напитка от бара.
Ако не ви се разхожда на открито, може да намерите сянка отново в МОЛ Варна, ниво -2, къде всяка Неделя се събират креативни авториот Варна и региона, за да покажат своите произведения на АРТ Базар ARTISTICO.

Такъв ще бъде АРТ живота по черноморието този уикенд. Ако не ви е АРТ,  и сте по черноморието, вземете си плажните принадлежности и тичайте към плажа. Дори да нямате чадър, винаги ще е намери уютно заведение, където освен чадър, ще ви предложат и студено питие. Лято е, човек трябва да прави това, която му харесва!2 коментара:

Мария Ковачева каза...

А ти защо ги пропускаш?

Borqna каза...

Привет, Кейт!
Използвам момента да те поканя да участваш в

Scribbles Designs Challenge #44 - Mason Jars

http://scribblesdesignschallenge.blogspot.bg/2016/08/scribbles-designs-challenge-44-mason.html

, където този месец съм гост-драскач.
Знам, че можеш!
Приготвай бурканите!
Усмивки!

Публикуване на коментар

С нетърпение очаквам и чета всеки ваш коментар!
Благодаря, че се отбихте в моето пространство!