RSS

неделя, 31 декември 2017 г.

Новогодишни късмети

Часове преди началото на една Нова Година, ви подканвам да изтеглите от моите късмети.
Традиция стана всяка година да правя късмети. Но измених малко традицията и първо отваряме порция късмети на Коледа, а после нова - за Нова Година. Така се получава едно окъсметяване, че чак забравяш какъв ти е бил късмета :))), но нека да е пазнично!
В последно време държа всичко да носи коледен аромат, а тазгодишнните къмети безспорно са такива. С пръчица канела, звезден анасон - за много звездност и аромат през годината. Няма как да подмина и традициионните червен и зелен цвят; да завържа всичко с канапче и дантелка, за разкош. След това прикрепям късмета и цялата тази красота наричам за сбъднатост на този, който го получи. Така всяка година...и имам отзиви, че всичко се сбъдва, да видим...
Днес преди да изпратим вече остарялата година, ви поднасям моите късмети, като ви желая, нека това, което е в сърцата ви, излезе през Новата Година и стане реалност, не приказна, а истинска! Освободете мислите, чувствата, делата, вършете добрини и неща, които ви карат да летите и се чувствате живи. Направете добро, за да стопллите деня на някой. Подайте ръка, за да усмихнете непознат. Осъществете оннова мечтано пътуване, колкото и да е скъпо, нали затова работите цяла година. Тичайте под дъжда, правете снежни ангели и разпилявайте пясък и знайте, че това не е детинщина, а чувственосст. Наберете онзи номер, на който все се спирате да звъннете; танцувайте с непознат; подарявайте цветя; изненадвайте с подаръци; обичайте! Бъдете неповторими и запомнящи се и правете всичо това от душа.
Нека всичите ви късмети и желания през 2018 се случат и когато след година се срещнем, да сте изпълнени с още повече вяра и надежда за селдващата година.
Щастлив, незабравим и споделен празник ви желая!


1 коментара:

Borqna каза...

За много години!
Живи и здрави!

Публикуване на коментар

С нетърпение очаквам и чета всеки ваш коментар!
Благодаря, че се отбихте в моето пространство!